Vindblæs Friskole, Norupvej 75, 8970 Havndal - Tlf: 98583299 Email: mail@vindblaes.dk

Translokation

De glade unge mennesker

Nyhed billede
Så er det slut på Vindblæs Friskole, og alle skal i gang med noget nyt.
    Niels Jørgen Sloth den 16-07-2016
    Vi begynder det nye skoleår onsdag den 10. august. Alle møder kl. 9.05 – bussen kører en time senere end normalt. Vi regner med at 0. og 1. klasse kommer sammen med deres forældre, og deres dag slutter kl. 11. Resten af skolen bliver ved til kl. 12.00, hvor bussen kører igen. Niels Jørgen
    Niels Jørgen Sloth den 18-07-2016
    Frirummet på Vindblæs Friskole

Frirummet er et nyt klubtilbud for skolens børn i 4.-5.-6.klasse.

Frirummet er et tilbud til børnene om morgenen eller om eftermiddagen med socialt samvær og hygge. Det er ikke en fuld SFO-plads. Frirummet er under SFO Fristedet, og børnene vil være under opsyn af det pædagogiske personale fra Fristedet.

Frirummet holder til i SFO Fristedet og i eget klublokale.

Det koster kr. 500,-/mdr. at være tilmeldt Frirummet, som gælder for max 15 timer pr. måned.

Børnene sætter et kryds på et skema, når de kommer. Det gælder både morgen og eftermiddag.

Kommer børnene før kl. 7.30, sættes et kryds og det gælder for en time (et kryds pr. påbegyndt time).

Er man tilmeldt Frirummet sker opkrævningen automatisk fra skolens kontor.

Udmeldelse med en måneds varsling.

• Niels Jørgen Sloth den 04-07-2016
    FEST FEST FEST FEST
    Lørdag d. 3. september vil vi holde voksenfest for alle over 18 år, der har eller har haft tilknytning til skolen gennem de sidste 50 år.

Du kan tyvstarte allerede fra kl. 16.30-18.00, hvor du har mulighed for at gå rundt og se alle vores dejlige lokaler.
    Kl.18.00 starter vi et brag af en fest, med spisning og levende musik, der spiller op til dans. Prisen for deltagelse er 200,- pr. pers. Drikkevarer vil kunne købes til et beskedent beløb.
    Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at gense nogle af de mennesker, som er en del af netop din livshistorie.
    Tilmelding og betaling på konto 9322 0010672929 - HUSK AT OPLYSE DIT FULDE NAVN.
    Tilmelding og bordbestilling på mail tsrevsbaek@gmail.com overskrift vindblæs 50 år - Oplys igen dit fulde navn.
    Som tidligere elev kan du tilføje, hvilket år du gik ud af skolen eller skriv hvilken årgang du hører mest til, så vil vi lave bordplan ud fra tilmeldinger ved årgang.
    OBS OBS - tilmelding er først gældende når betaling er registreret. DEL DEL DEL og skynd jer til tasterne og få jer meldt til.